امروز چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴
دسته بندی سایت
برچسب های مهم
پیوند ها
تعداد صفحات: 29 صفحه
قیمت: 3000 تومان
مدل: Word & PDF (فایل بصورت ورد قابل ویرایش)
مختصری از متن اقدام پژوهی:
چکیده:
این پژوهش با هدف حل مشکل اخلاقی و رفتاری دانش آموز س.م انجام گردیده است که دانش آموز دارای اختلالات رفتاری از قبیل شلوغی در کلاس درس و حیاط مدرسه و....، مسخره كردن ديگران، اذيت کردن ديگر دانش آموزان، حسادت، بی حوصلگی، فحش دادن به ديگران، لجبازی، تنبلی، سردرد مزمن بود. با توجه به اطلاعات بد ست آمده سوالات زير برای رفع مشكل دانش آموز در ذهن من ايجاد گرديد: 1- آيا بيماری سردرد، موجب اختلال رفتاری او شده است؟ 2- آيا بيماری سردرد، ناشی از فشارهای روانی است؟ 3- آيا تربيت غلط، موجب اختلال رفتاری ايشان شده است؟ 4- آيا به خاطر روابط غلط با ايشان دچار خود پنداری منفی از خود شده است؟ 5- آيا دچار كمبود محبت شده است؟ 6- آيا با رفتارهای خويش مي خواهد ديگران را به خود متوجه سازد؟ 7- چه راه حل هايی برای مشكل وجود دارد؟ روش استفاده در این پژوهش اقدام پژوهی مدل جدول تناقضات می باشد. برای گردآوری اطلاعات روشهای متعددی وجود دارد؛ با توجه به موضوع پژوهش، به نظر مي رسد كه ما مجبور باشيم از چند روش به صورت تركيبی برای جمع آوری اطلاعات استفاده نمايم. در اين پژوهش روشهای مشاهده، مشاهده مشاركتی و مصاحبه را انتخاب نمودم. برای کاهش حسادت، شرکت دادن فرد در گروه و احساس مسئولیت فرد نسبت به گروه ایجاد می گردد و از والدین فرد خواسته می شود که بین فرزندان تبعیض قائل نشوند و رفتارشان نسبت به فرد ملایم گردد. برای کاهش پرخاشگری و لج بازی؛ از والدین (س.م) خواسته می شود که بین فرزندان تبعیض قائل نشود و با فرزندان خود با ملایمت و مهربانی رفتار کنند و ویژگی های مثبت فرزند خود را با تشویق تقویت نمایند. تا فرزند دچار کمبود محبت نگردد. به نظر می رسد یکی از علتهای اساسی پرخاشگری و لج بازی تبعیض و کمبود محبت است. و به فرزند خود بر چسب های مثبت بزنند تا کودک باور کند که واقعاً دارای ویژگی های مثبت است. برای كاهش ضعف تحصيلی، از بين بردن مشكلات عاطفی توسط والدين و معلم مربوطه، ايجاد انگيزه، تقويت ويژگی های مثبت، شكوفايی اعتماد به نفس كودك، توجه لازم به كودك، تغيير نگرش كودك نسبت به خود از جمله عواملی هستند كه مي توانند ضعف تحصيلی دانش آموز را كاهش دهند.
ارائه راهکارها:1- محبت به موقع و متناسب به فرزندان و دانش آموزان، موجب كاهش اختلالات رفتاری مي شود. 2- توجه به موقع، محبت، تقويت نكات مثبت، پرورش اعتماد به نفس، موجب نگرش مثبت فرد نسبت به خود و ديگران می شود. 3- ايجاد انگيزه و ایجاد نگرش مثبت فرد نسبت به خود و معلم و دیگران موجب بهبود وضعيت تحصيلی و رفتاری فرد مي شود. 4- بین فرزندان نباید تبعیض قائل شد. 5- بهتر است برای شناسایی و رفع مشکل از راهنماییهای صاحبنظران و روانشناسان و مشاوران تحصیلی استفاده گردد. به طور کلی میتوان نتیجه گرفت که می توان با تدابیر علمی و موثر بسیاری از مشکلات رفتاری دانش آموزان را حل نمود.
کلید واژگان:
اقدام پژوهی- مشکلات رفتاری- دانش آموزان.
فهرست مطالب
مقدمه. 1
توصیف وضعیت موجود و بیان مساله. 2
اهداف پژوهش... 4
اهداف کلی.. 4
اهداف جزئی.. 4
گردآوری اطلاعات شواهد(1)4
تجزيه و تحليل و تفسيرها7
انتخاب راه جدید به صورت موقّت.. 10
گردآوری اطلاعات (شواهد 2)18
ارزيابی تاثير اقدام جديد وتعيین اعتبار20
ارائه راهکا رها21
منابع. 22
ناسازگاری دانش آموزان، یکی از مسائلی است که معمولاً معلمان با آن مواجه هستند. یکی از عوامل بازدارنده در امر تحصیل، اختلالات رفتاری می باشد. معلّمان در برابر اختلالات رفتاری، به شکل های متفاوتی از خود عکس العمل نشان می دهند. برخی از معلّمان آنان را به شدّت سرکوب می کنند. بعضی از معلمان، در مقابل آنان کوتاه می آیند؛ بعضی دیگر آنان را به حال خود رها می کنند. امّا واقعیت این است که در این حالت مشکل ادامه خواهد یافت و مشکلات دیگری نیز به دنبال خواهد آورد.
به نظر می رسد راه منطقی این است که وقتی مشکلی در کلاس پیش می آید؛ بهتر است ابتدا آن مشکل شناسایی شود سپس به صورت علمی مورد بررسی قرار گیرد. بعد از آن راه حل هایی جهت رفع مشکل پیدا کرده و به صورت عملی آن مسئله رفع گردد.
می دانیم که امروزه یکی از شرایط لازم برای کسب موفقیت های تحصیلی داشتن روان سالم در فراگیران است. زیرا افرادی که سالم نباشند به عنوان بیمار محسوب می شوند و این افراد در حوزه های مختلف زندگی و از جمله تحصیلی عملکرد مطلوب ندارند و یکی از مشکلات که مستقیماً بر عملکرد تحصیلی افراد تاثیر گذاشته است (مشکلات اخلاقی) می باشد داشتن چنین مشکلی به عوامل مختلفی بستگی دارد اما چگونگی شکلگیری این مشکل در افراد مختلف یکسان نمی باشد یکی از عوامل بازدارنده در امر تحصیل، اختلالات رفتاری می باشد. معلّمان در برابر اختلالات رفتاری، به شکل های متفاوتی از خود عکس العمل نشان می دهند. برخی از معلّمان آنان را به شدّت سرکوب می کنند. بعضی از معلمان، در مقابل آنان کوتاه می آیند؛ بعضی دیگر آنان را به حال خود رها می کنند. امّا واقعیت این است که در این حالت مشکل ادامه خواهد یافت و مشکلات دیگری نیز به دنبال خواهد آورد به نظر می رسد راه منطقی این است که وقتی مشکلی در کلاس پیش می آید؛ بهتر است ابتدا آن مشکل شناسایی شود سپس آن مشکل به صورت علمی مورد بررسی قرار گیرد. بعد از آن راه حل هایی جهت رفع مشکل پیدا کرده و به صورت عملی آن مشکل رفع گردد در این پژوهش اینجانب با توجه به اهمیت مساله قصد دارد در خصوص مشکل اخلاقی دانش آموز س.م در مدرسه مطالعه خود را از طریق اقدام پژوهی با ارائه راهحل به حل مشکل دانش آموز کمک نماید.
اینجانب رجب منصوری معاون آموزگار دبستان شهید رحیمی روستای دوراخلو از مدارس مجتمع شهید شیرازی منطقه بزینه رود معلم رسمی شهرستان خدابنده که بصورت انتقال موقت به منطقه بزینه رود انتقال یافته ام با مدرک کارشناسی رشته مشاوره و راهنمایی با 20 سال سابقه و آموزگار چند پایه با 6 نفر دانش آموز که 1 نفر کلاس دوم 1 نفر کلاس سوم و 2 نفر کلاس چهارم و2 نفر کلاس پنجم می باشند و کلاس بصورت مختلط می باشند که 1 نفر دختر و 5 نفر پسر هستند. و تنها مدرسه موجود در روستا همین مدرسه ابتدایی که بصورت دولتی و در نوبت صبح اداره می شود و اولیا از لحاظ سطح سواد متوسط می باشند و از نظر اقتصادی نیز در حد متوسط هستند و یکی از عوامل مخل در امر تدریس و یادگیری سایر فراگیران در کلاس درس و محیط مدرسه در کلاس دوم دختری به نام (س.م) می باشد که دچار مشکل رفتاری و برقراری ارتباط با همکلاسیها و معلمان است و از سال های تحصیلی گذشته همکاران دیگر با آگاهی از مشکل دانش آموز در جهت رفع و برطرف کردن عوامل ایجاد و بروز مشکل راه حل هایی را ارائه نموده اند که متاسفانه به دلیل ناکافی بودن اقدامات هیچگونه تغییری ایجاد نگردیده است و مشکل این دانش آموز برای سایر کلاسها نیز مخصوصا کلاس پنجم که برادر ایشان نیز در آنجا مشغول تحصیل بودند می شد و ما با توجه به رشته تحصیلی خودم (مشاوره) از شروع سال تحصیلی این رفتار را مورد مطالعه قرار دادم و به نتایج مثبتی نیز تاکنون رسیده ام.
یکی از مشکلات عمده مدارس ما کمک نکردن به دانش آموزان مشکل دار است. متاسفانه مدارس به جای آنکه آماده کمک به کسانی که عقب افتادگی یا مشکل ناسازکاری دارند بیشتر آنها را از خود دور می سازند. و حالت دفعی از خود نشان می دهند. اغلب مدارس به دنبال دانش آموزان قوی و با نمره بالا هستند و بیشتر مواقع به تشویق و تکریم آنها می پردازند. در مقابل دانش آموان به ظاهر ضعیف مورد بی مهری قرار می گیرند و به طور ناخواسته آنها را رها و سرکوب می کنند.[1]
اختلالات رفتاری همواره از علل وعوامل مخل زندگی عادی بشر محسوب می شود. و موجبات رنج و زحمت والدین و اطرافیان را فراهم می سازد و فردی که اختلال رفتاری (ناسازگاری) دارد هم خود را عذاب می دهد و هم دیگران را به زحمت می اندازد و گاهی این رفتار به حدی شدید است که موجب رنج و عذاب افراد عادی کوچه و خیابان نیز می گردد. و گاه افراد را از راه تحصیل و ادامه آن نیز باز می دارد. و به کارهایی مانند اعتیاد - بددهنی و انحرافات دیگر اخلاقی مبتلا می گرداند.
اهمیت و ضرورت این تحقیق از اینجا ناشی شده که دانشآموز مورد نظر این اقدام پژوهی مشکلش احتمالا کاهش خواهد یافت. زیرا وقتی علل مشخص شود راهحل هم مشخص و در نتیجه مشکل نیز حل خواهد شد و نتایج بدست آمده از آن می تواند در موارد مشابه مورد استفاده سایر همکاران و دستاندر کاران امر تعلیم و تربیت قرار گیرد.
- شناسایی مشکلات رفتاری دانش آموز س.م
1) شناخت روشهای حل مشکلات رفتاری دانش آموز س.م
2) ارائه راه حل در مورد بوجود آمدن مشکل اخلاقی در دانش آموز س.م
ابتدا رفتارهای دانشآموز س.م را زير نظر گرفتم و به دقت مشاهده میکردیم. وقتی برای اولين بار به كلاس رفتم از فراگيران خواستم خودشان را معرفی نمايند. وقتی به (س.م) رسيدم ديدم دانشآموزی با پوست تيره، كثيف، با كلاه و روسری در گوشه كلاس نشسته است. با صدای بلندی خود را معرفی نمود. به طوری كه با اين كار خود ديگر دانشآموزان را نيز متوجه خود ساخت. و وقتي ديگر دانشآموزان خود را معرفی ميكردند او به شكلی ميخواست آنها را مسخره نمايد. وقتی ديگر دانشآموزان در اوقات فراغت با يكديگر صحبت ميكردند ايشان ميگفت كه صدا نكنيد. من حوصله سر و صدای شما را ندارم و سرم را به درد میآوريد. (س.م) با ديگر دانشآموزان دعوا می كرد و دانشآموزان دائماً از او نزد من شكايت میكردند. وقتی در روی تخته مطلبی مینوشتم او صدای حيوانات را در میآورد. وبه ديگر دانشآموزان اذيّت میكرد بطوريكه نظم كلاس را بر هم می زد و در چنين محيطی آموزش امكان پذير نبود. ابتدا احساس كردم شايد ضعف از خودم باشد که ايشان اينچنين می كند به همين علت در زنگ تفریح در مورد (س.م) از آموزگار سال پیش مدرسه (آقای خانی) که در کلاس سوم معلم ایشان بودند سوال كردم ایشان گفتند كه (س.م) از اول چنين بوده است ولي چون بيماری سردرد دارد بهتر است كه شما هم كارش نداشته باشید. سپس با معلمين سالهای قبل در کلاس اول و دوم صحبت كردیم آنان نيز گفتند كه خدا به دادتان برسد! (س.م) دانش آموزی بی ادب، پررو، شلوغ، تنبل و بيمار است. ولی چون بيماری سردرد دارد بهتر است كه به حال خود رهايش كنيد. سپس مادر ايشان را به مدرسه دعوت نمودیم. از او پرسيدیم رفتار (س.م) در خانه چگونه است؟ ايشان گفتند: كه ما از دست او به تنگ آمدهايم. به حرفهای ما گوش نمیدهد. بداخلاق است و دائماً برادر كوچكش را می زند. به درسهايش توجه نمی ند. به زور او را به حمّام میبريم و در نهايت گفت: كه ايشان بيماری سردرد دارد و هنگامي كه هوا سرد است بهتر است كه در زنگ تفریح در كلاس بماند. از ايشان پرسيدم كه آيا برای درمان سردرد ايشان او را به پزشك بردهايد؟ ايشان جواب داد كه چندين بار بردهايم ولی خوب نشده است. وقتی به خاطر كار نابهنجارش به او تذكر میدادیم ايشان با لحن بدی جواب می داد. يك روز از او خواستم كه به خاطر بی ادبی اش که بدون اجازه وارد کلاس شده بود، از دانش آموزان دیگر معذرت بخواهد ولی ايشان معذرت نخواست هر چه اصرار كردم فايده ای نكرد و ايشان مغرورانه به ما نگاه می كرد با صحبت درمورد مشکل به این نتیجه رسیدم كه اين بچه تقصيری ندارد! بلكه روابط غلط خانوادگی، او را به اين شكل بار آورده است در واقع ايشان دارای مشكل رفتاری و رواني است كه بايد حل شود. ابتدا مسئله را با يكی از استادان مرکز تربیت معلم شهید بهشتی در ميان گذاشتیم و ايشان راهنمايی های لازم را جهت حل مشكل ارائه نموند. سپس با دو تن از همکاران با سابقه در اين زمينه مشورت كردیم اينها نيز راهنمايیهای لازم را عرضه داشتند. بعد به دنبال كتابهای روانشناسی اختلالهای رفتاری، روانشناسی رشد، روابط انساني در آموزشگاه واصلاح رفتار تحقيقاتي كه در اين زمينه انجام گرفته بود مورد مطالعه قرار دادیم تا ببينم مشكل را چگونه مي توانم حل نمايیم. در واقع من خودم را چگونه تغيير دهم تا رفتارهاي (س.م) تغيير كند. او دانش آموزی است كه رفتارهای ايشان مغاير با مقررات كلاس و مدرسه می باشد. از جمله مشاهدات و اطلاعات بدست آمده در زير ارائه مي گردد:
«يكی از مشكلات عمده مدارس ما، كمك نكردن به دانش آموزان مشكل داراست. متأسفانه، مدارس به جای آنكه آماده كمك به كسانی كه عقب افتادگی يا مشكلی دارند باشند، بيشتر آنها را از خود می رانند. و حالت دفعي از خود نشان می دهند. اغلب مدارس به دنبال دانش آموزان قوی و با نمرات بالا هستند و بيشتر مواقع به تشويق و تكريم آنها می پردازند. در مقابل، دانش آموزان به ظاهر ضعيف مورد بی مهری قرار مي گيرند و بطور ناخواسته آنها را رها و بعضاً سركوب مي كنند.»[2].
س.م كودكی است كه در گوشه كلاس می نشيند با صدای بلند خود را معرفی می كند. ديگران را مسخره مي كند، بيشتر مواقع سرش درد مي كند. حتي با معلم خود لجباز است و مزاحمت ايجاد مي كند. او بداخلاق است از نظر درسي ضعيف است. بيحوصله است. بهداشت فردی را رعايت نمي كند. پررو است. به ديگران حسودی ميكند. با بررسي رفتارهاي (س.م) اين سوال ايجاد گرديد كه چرا اين چنين مي كند؟ هدف او از اين كارها چيست؟ با اين كارها ميخواهد چه بگويد؟ چه عللي باعث شده كه خود را به اين صورت مطرح كند. به نظر ميرسد زمان خاصی براي بروز نابهنجاریهای او وجود ندارد و او در موقعيتهای مختلف از خود رفتارهاي نابهنجار را نشان ميدهد. و از اينكه نظم كلاس به هم ميخورد خوشحال میشود و این واقعاً ناراحتكننده است. ولی تحقيقات متعدد نيز نشان میدهند كه با كودك بايد با ملايمت و محبت رفتار نمود. و نبايد دانشآموزان تنبيه يا تحقير شوند.
واقعيت اين است كه من گير كرده بودیم كه چكار بكنم. چند بار مادرش را به مدرسه دعوت كردم، چندين بار تذكر دادم. ولی هيچ كدام مشكل را حل نكرد. تمامی معلمين سابق و مادرش عقيده داشتند كه او را به حال خود رها كنم. چون استدلال می كردند كه اصلاح شدنی نيست. مسئله را با دو تن از مشاوران در ميان گذاشتیم. آنها راهنماييهای لازم جهت تغيير رفتار ارائه نمودند. سپس به دنبال كتابهای روانشناسی رفتم تا ببينم مشكل چيست؟ و چگونه میتوانم مشكل را حل نمايم؟ با صحبتهايی كه با مادر (س.م) انجام دادم. فهميدم كه والدين، با ايشان بد رفتاری می كنند. و به خواسته های او چندان توجهی نمی كنند و بعد از اینکه كه برادرش متولد شده است. والدين او بيشتر به برادرش سرگرم شده اند و او را فراموش كرده اند. بنابراين مورد بی مهری والدين قرار گرفته است. در نتيجه به خاطر ناكامی در جلب محبت، مجبور شده است به پرخاشگری ولج بازی دست بزند. اين عمل خود، دوباره روابط والدين را با ايشان تيره تر كرده است. و در نتيجه به او برچسب های منفی متعددی توسط والدين زده شده است. به اين ترتيب يك كودك معصوم، به يك فرد نابهنجار تبديل شده است. وقتی چنين كودكانی به مدرسه مي روند. در مدرسه نيز مورد بی مهری معلم مدرسه قرار می گيرند و بيشتر سعی مي كنند از دست چنين دانش آموزی خلاص شوند و در مدرسه نيز برچسبهای منفي به كودك زده میشود و به اين ترتيب سر نوشت كودك تغيير ميكند و در نهايت علاوه از مشكلات فردی، مشكلات اجتماعی نيز افزايش می يابد.
به اين ترتيب برای حل مشكل بايد از يك جايی آغاز میكردم. تا با ايشان بتوانم رابطه دوستی برقرار نمايم تا به ايشان بفهمانم كه ايشان نزد من و دیگر معلمان مدرسه طرد شده نيست. ولی نمیتوانستم بطور مستقيم به او بگویم كه میخواهم با تو دوست شوم. اولين قدم پيدا كردن ويژگیهای مثبت بود با مطالعه كتابهای روانشناسی و راهنمايی همكاران و اساتید مشاوره، فهميدم كه ابتدا بايد نگرش را نسبت به خود و معلم و والدين او تغيير دهم. برای اينكار بايد نكات مثبت را پيدا میكردیم و تغيير نگرش را از نقاط قوت او شروع میكردم. (س.م) به خاطر اينكه بعد از او برادرش به دنيا آمده بود و والدينش از روی ناآگاهی به وی بی توجه شده بودند و برای جلب توجه والدين رفتارهای نابهنجار را پيشه خود ساخته است. به همين خاطر اولين كاری كه انجام دادم ايشان را به عنوان سرگروه و مسئول پخش تغذیه مدرسه انتخاب نمودم. اما دانشآموزان دیگر از اين كار من ناراحت شدند و میگفتند كه (س.م) آنها را اذيت خواهد كرد. ولی بنده دانشآموزان را قانع كردم كه ما از قبل نمیتوانيم در مورد كسی داوری كنيم. اتفاقاً به نظرمان با توجه به شناختی كه از (س.م) دارم فكر میكنم شايستگی پذیرش مسئولیت در مدرسه را دارد و به شكل بهتری کارها را اداره خواهد كرد. با اين حرفها میخواستم احساس مسئوليت و همكاری را در ايشان شكوفا نمايم. ولی با اين حال با همکلاسیهای خود درگير بود. ولی آنها را به آرامش دعوت می كردم سپس مادرش را به مدرسه دعوت كردم و از ايشان خواستم كه بين فرزندان فرق نگذارند و به او بيشتر توجه و محبت نمايد و با ايشان بدرفتاری نكنند.
در گام بعدی چون ايشان صدای نسبتاً خوبی داشت به همين خاطر معمولاً از ايشان ميخواستیم شعرهای كتاب فارسی را با صدای رسا و بلند بخواند و معمولاً ايشان را تشويق مینمودم كه صدای خيلی خوبی دارد. و همچنين اگر کوچکترین رفتار خوبی از ايشان ديده میشد مورد تشويق قرار میگرفت. تا رفتارهای مثبت او تقويت شود در درس رياضی نسبتاً خوب شده بود در حل مسائل رياضی بيشتر از او استفاده میکردم. وقتي به جلو میآيد معمولاً شكلك در میآورد يا زبان خود را بيرون می آورد با توجه زياد به او و برخورد ملايم و صميمی با او و تقويت نكات مثبت ايشان. رفته رفته رفتارهای منفی او كاهش میيافت و درسش نيز نسبت به گذشته بهتر ميشد. به همين علت او را مبصر كلاس و مسئول توزیع تغذیه و چندین با کلید مدرسه را به او دادم تا زودتر همه به مدرسه بیاید و مسئوليت او را بيشتر كردم. و از اين كار خیلی خوشحال شد. ولي احساس كردم كه او ديگر ترس از اينكه سرش درد خواهد كرد را از سرش بيرون كرده است. بعد از چند روز بطورخصوصی در مورد سردردش جویا شدیم. ايشان جواب داد كه سردردش خوب شده است. و به اين ترتيب ،با تشويق به موقع و مداوم، توجه زياد و رها نكردن دانشآموزان به حال خود، محبت كردن به دانشآموزان جهت ايجاد نگرش مثبت به ديگران، تقويت نكات مثبت جهت تغيير نگرش نسبت به خود، ايجاد انگيزه با دادن جايزه جهت تقويت درسی، استفاده از والدين جهت تغيير نگرش نسبت به آنان، مسئوليت دادن جهت تقويت نكات مثبت وی، صبر و حوصله و دلسوزی نسبت به دانش آموزان باعث گرديد كه رفتارهای ايشان تا حد زيادی بهبود يابد.
با توجه به اختلالات رفتاري دانش آموز ناسازگاری او را مي توان در حسادت، اذیت کردن دیگران پرخاشگري، لج بازي و بی تفاوتی خلاصه كرد. براي بهبود اختلالات رفتاري ابتدا بهتر است علل اختلالات رفتاري مشخص شود تا راه حل هايي جهت بهبود اختلالات رفتاري تعيين گردد.
بعد از اینکه تحقیقات لازم را برای تشخیص درست در صحت ناسازگاری شاگردم به دست آوردم برای بهبود رفتار شاگردم راه حلهای موقتی را انتخاب کردم تا با انجام آن راه حلها بتوانم تغییراتی در دانش آموز (س.م) به وجود آورم. که از بین راه حلهایی که انتخاب شده بود راه حل چهارم و پنجم (برطرف کردن فقر مالی دانش آموزم و از بین بردن تبعیض در مدارس و خانواده ها) به خاطر مناسب نبودن شرایط و وجود برخی مشکلات قابل اجرا نبود ولی بقیۀ راه حل ها را به قرار زیر به اجرا در آوردم:
[1] مير كمالي.سيد محمد، روابط انساني در آموزشگاه، ص 74
[2] همان، ص 74
مبلغ قابل پرداخت 11,100 تومان
برچسب های مهم
فارسی ساز Watch Dogs Legion ... ...
وای فای خودتو ضد هک کن! در این مطلب قرار است به شما روش های ویژه و کارآمدی رو آموزش بدیم تا به وسیله ی آن امنیت حداکثری WI FI خود را تامین کنید. این روش ها کاملا عملی و تست شده هستن و برای راحتی شما به صورت ویدیو با زبان فارسی می باشند. در ادامه این مطلب با ما همراه ... ...
به نام خدا 1404 / 2025با سلام و درود خدمت نوازندگان عزیز فول ست جدید کردی ۲.۴ ـ ۶.۸ برای سیستم عامل اندروید و ویندوز منتشر شد ,ریتم و ساز ها تماما کوانتایز شده وباکیفیت 2025درام کیت ها دست و ساز و تبدیلی از ارنجر های روز شرکت کرگ pa4x و pa5xریتم ها فول پد با امکان اضاف و ... ...
دانلود فایلهای بسته آمادهچاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟ همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟ همیشه ... ...
کتاب «نیکسرشت: راهنمای تبدیلشدن به والدی که میخواهید باشید» نوشتهی بکی کندی، یک راهنمای عملی و الهامبخش برای والدین است که بهدنبال بهبود رابطهی خود با فرزندانشان و پرورش کودکان سالم و خوشحال هستند. این کتاب با رویکردی مثبت و همدلانه، به والدین کمک میکند تا بر ... ...
دانلود فایلهای بسته آمادهچاپ و نصب تابلو اعلانات مسجدنما همیشه دنبال این بودی یه جایی باشه تا راحت بتونی محتوای مطمئن با طراحی خوب را پیدا کنی؟ همیشه دنبال این بودی یکی کارهای محتوایی را ناظر به مسائل روز انجام بده و دغدغه تأمین محتوا را نداشته باشی؟ همیشه ... ...
عنوان پاورپوینت درسی:دانلود پاورپوینت انقلاب اسلامی درس 10 تاریخ دوازدهم انسانیفرمت: پاورپوینت pptتعداد اسلاید: 45منطبق با مطالب و رئوس کتاب درسی قسمتی از متن: زمینه های سلطۀ آمریکا بر ایران در سال های پس از کودتای 28مرداد 1332تا اوایل دهه1340 دولت آمریکا با وادار کردن ... ...
عنوان مبحث: سوالات نهاد مبحث اسلام، مردم و ولایت از دیدگاه امام خمینی همراه با پاسخ شامل: 3 جلسه تعداد صفحات: 3 سوالات و جواب ها بصورت تایپ شده با فونت استاندارد می باشد که قابلیت سرچ در زمان آزمون را دارد سوالات ترم جدید همراه با پاسخ برای نمره 20 فرمت: pdf ... ...
عنوان پاورپوینت: دانلود پاورپوینت معاینه شکمفرمت: پاورپوینت قابل ویرایش تعداد اسلاید: 77 پاورپوینت کامل و آماده ارائه فهرست مطالب: معاینه شکماحشاء شكمکلیه هاكبد (Liver)كیسه صفرا(Gall bladder)لوزالمعده (Pancreas)طحال (Spleen)معده STOMACHروده تقسیم بندی شكمخطوط و سطوح ...
کتاب حل المسائل و پاسخنامه شیمی عمومی سیلبربرگ شامل 350 صفحه ... ...
کتاب صوتی فوق العاده #موهبت_شگفت_انگیز_خشم نویسنده: دکتر #مارشال_روزنبرگ ترجمه : ندا رحیمیانسیامک رضیانی #معرفی_و_ارائه_کتاب درباره کتاب موهبت شگفتانگیز خشم وقتی در ارتباط بدون خشونت صحبت از این میشود که همه را دوست بداریم و به همه محبت کنیم، منظور از «همه»، ... ...
دانشجویان و کاربران گرامی : فایلی که اکنون معرف حضور شماست فایل پاورپوینت و نمونه سوال فصل سوم روان شناسی در قرآن می باشد. این فایل شامل 40 اسلاید بسیار سودمند و با ارزش با کیفیت بسیار عالی و در قالب فرمت ppt تهیه شده است که هم اکنون آماده دانلود می باشد .امیدواریم که ... ...
نوع فایل: power point فرمت فایل: pptx قابل ویرایش تعداد اسلایدها: 35 اسلاید تصویری از پاورپوینت: این پاورپوینت آموزشی، جذاب، قابل ویرایش، کاملا منطبق با کتب درسی و با تعداد اسلاید ذکر شده تهیه و تنظیم شده است. با بکارگیری نمودار ها ، تصاویر جالب و جذاب و دسته ... ...
دانلود فرم وورد حواله انبار ...
جزوات جامع و عالی سناریو تقلب این پکیج شامل جزوات زیر می باشد: سناریوی تقلب اپیدمیولوژی سناریوی تقلب اخلاق پزشکی سناریوی تقلب ارتوپدی سناریوی تقلب اطفال 1 سناریوی تقلب اطفال 2 سناریوی تقلب اورولوژی سناریوی تقلب آمار سناریوی تقلب پاتولوژی سناریوی تقلب ... ...
فایل وورد اجاره غرفه در نمایشگاه ...
بیش از 1000 نمونه سوال عمومی آزمون استخدامی شامل ادبیات - زبان انگلیسی - هوش - معارف - اطلاعات عمومی و.. همراه با جزوه اختصاصی مصاحبه همراه با پاسخ ...
آزمون های تمرینی سطر به سطر میکروطبقه بندی شده (QB) اطفال 3 اسنشیال نلسون (1160 سوال شناسنامه دار با پاسخ تشریحی) ... ...
نوع فایل: pdf & power point فرمت فایل: pptx قابل ویرایش تعداد اسلایدها: 27 اسلاید ویدئو اسلایدهایی از پاورپوینت آمادگی دفاعی پایه دهم (کلیه رشته ها) تصویری از پاورپوینت: این پاورپوینت آموزشی، جذاب، قابل ویرایش، کاملا منطبق با کتب درسی و با تعداد اسلاید ذکر شده ... ...
... ...
... ...
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یامحبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پر فروش ترین های فورکیا
پر بازدید ترین های فورکیا